Papirfabrikken, håndlaget papir, hjemmelagd papir, lage papirresirkulering, gjenbruk, papirrammer, rammesett, nettingrammer, papirfarger, fargedråper, cellulose, kaolin, papirmasse, fibermasse Papirfabrikken, håndlaget papir, hjemmelagd papir, lage papirresirkulering, gjenbruk, papirrammer, rammesett, nettingrammer, papirfarger, fargedråper, cellulose, kaolin, papirmasse, fibermasse Papirfabrikken, håndlaget papir, hjemmelagd papir, lage papirresirkulering, gjenbruk, papirrammer, rammesett, nettingrammer, papirfarger, fargedråper, cellulose, kaolin, papirmasse, fibermasse Utstyr for  lage papir

TRADISJON–SKAPERGLEDE–MILJØ–KVALITET

Papirfabrikken

Å lage eget papir gir forståelse for gjenbruk og for hvordan papir blir til.

Et kort skrevet på selvlagd papir betyr litt mer. Å skrive må en klare selv, men vi hjelper til med utstyret og en enkel veiledning.

Vår startpakke, som koster litt i innkjøp, inneholder alt som trengs for å lage de første arkene. Men - så koster det så godt som ingenting for de neste tusen. Med startpakken er det ikke vanskelig å bli produksjonssjef i "Papirfabrikken"!


Send inn din bestilling: HER

VEILEDNING ·  PRODUKTER ·  PRISLISTE

Maja produkter produserer og selger utstyr og materiell til å dyppe lys,lage papir og plantefarge garn.Kundene er skoler, institusjoner og private.

Briskebyveien 17
1940 Bjørkelangen
Telefon: 92 88 77 60
post@maja-produkter.no