Vår startpakke inneholder alt som trengs for å lage egne lys. Det som trengs i tillegg er bare en kokeplate og en stor kjele til vannbad. Vår startpakke inneholder alt som trengs for å lage egne lys. Det som trengs i tillegg er bare en kokeplate og en stor kjele til vannbad. Vår startpakke inneholder alt som trengs for å lage egne lys. Det som trengs i tillegg er bare en kokeplate og en stor kjele til vannbad. Vår startpakke inneholder alt som trengs for å lage egne lys. Det som trengs i tillegg er bare en kokeplate og en stor kjele til vannbad.

TRADISJON–SKAPERGLEDE–MILJØ–KVALITET

Kari Lys

Å dyppe lys er en godt innarbeidet tradisjon i mange barnehager og skoler, husflidslag og institusjoner. Karimess, den 25. november, var den store lysdyppingsdagen i gammel tid. Med klarvær denne dagen ble lysene fine, ble det sagt.

De dyppede lysene, i alle slags farger og former er garantert en flott gave til bestemor, pappa eller gode venner.

Vår startpakke inneholder alt som trengs for å lage egne lys. Det som trengs i tillegg er bare en kokeplate og en stor kjele til vannbad.


Send inn din bestilling: HER

VEILEDNING PRODUKTER PRISLISTE

Vår startpakke inneholder alt som trengs for å lage egne lys. Det som trengs i tillegg er bare en kokeplate og en stor kjele til vannbad.

Maja produkter produserer og selger utstyr og materiell til å dyppe lys,lage papir og plantefarge garn.Kundene er skoler, institusjoner og private.

Briskebyveien 17
1940 Bjørkelangen
Telefon: 92 88 77 60
post@maja-produkter.no